Grums Rör AB är ett VVS-företag som erbjuder service och installation av värme, vatten och sanitet. Vi arbetar med industrier, företag, offentliga lokaler, privatpersoner (villa/lägenhet/sommarhus) såväl inom- som utomhus. Nybyggnationer och renoveringar, exempelvis badrumsinstallationer, installation av värmepumpar, pannor, beredare, avloppsanläggningar etc.

Vi har ett gott samarbete med byggfirmor från Grums, Vålberg, Karlstad med omnejd gällande vattenskador, ny- och ombyggnationer. De senare åren har vi genomfört flera partneringprojekt så som ombyggnation av Karlstad Teater, kvarteret Freja Karlstad. Vid stambyte åt HSB Brf Vittensten i Grums hade vi hela totalentreprenaden i partneringform.

Grums Rör AB startades 1987 av Keith Elwin och övertogs 2004 av Niklas Thuresson som tidigare varit anställd i firman sedan 1993. Med utgångspunkt från centrala Grums arbetar vi i olika projekt från Umeå i norr till Halmstad i söder.
På Grums Rör AB strävar vi efter att skapa en bra arbetsmiljö för personalen. Vi är ett sammansvetsat team där erfarenhet blandas med nytänkande och därmed bidrar till vår framgång. Vi har för branschen avsedda utbildningar och certifikat samt är auktoriserad VVS-installatör enligt Säker Vatten.

Sedan 2011 följer vi Svensk Miljöbas Standard. Vår miljöberättelse finns tillgänglig vid förfrågan.

Vi finns på Sveagatan 148, mitt i centrala Grums, ca 2 mil väster om Karlstad. Vi säljer bland annat pannor, värmepumpar, WC, badrumsinredning, massagespa/utomhusspa, duschpalats, braskaminer och centraldammsugare. Samtliga produkter kommer från kända tillverkare.